skip to Main Content

Trajnimi i dytë Aristoil

U mbajt edhe sesioni i dytë i trajnimeve si pjesë e projektit Aristoil plus, ku si temë kryesore u shqyrtua rritja e nivelit të polifenoleve në vajin e ullirit, prej proçesit të prodhimit deri tek shitja, promovimi dhe paketimi, duke…

Read More

Pajisja “Aristometro”

Kemi kënaqësinë t’ju njoftojmë se Shoqata e ullishtarëve "Valdanos", si pjesëmarrëse në projektin Aristoil Plus, falë partnerëve tanë nga Greqia, tanimë posedon pajisjen speciale e cila kryen matjen e sasisë së polifenoleve në vajin ekstra të virgjër. Tashmë është fakt…

Read More

LAJMËRIM

Shoqata për ullishtari të qëndrueshme rajonale „Valdanos” - Ulqin lajmëron të gjithë qytetaret që për arsy te infektimit të lartë të ullirit me mizë, propozohet tretman kimik urgjent në teritorin e Valdanosit dhe rretheve të tjera. Per trajtim përdoren preparate…

Read More

Lajmërim

Shoqata për ullishtari të qëndrueshme rajonale „Valdanos” - Ulqin lajmëron të gjithë qytetaret që Ministria e bujqësisë dhe zhvillimit rural hap thirje publike për vitin 2018, që do te përkrah të gjithë personat fizik dhe juridik për kultivimin e ullinjëve,…

Read More