skip to Main Content
Treći Aristoil Plus Trening

Treći Aristoil Plus trening

Uspješno je održan treći i posljednji Aristoil Plus trening, koji se prvenstveno fokusira na postizanje što većeg nivoa polifenola u maslinovom ulju, koja ekstra djevičanskom maslinovom ulju daju ljekovite osobine koje pozitivno utiču na zdravlje korisnika.

Ovo je jedna od sigurnih metoda koja doprinosi porastu kvaliteta ekstra djevičanskog maslinovog ulja, kao i višoj cijeni istog, što omogućava da proizvođači svoju ponudu prošire sa Zdravim ekstra djevičanskim maslinovim uljem (HEVOO). Svaki proizvođač koji postiže dovoljno visok nivo polifenola koji ispunjava Aristoil Plus standarde, dobija mogućnost da se pridruži klasteru ARISTOIL proizvođača (www.aristoil.eu), gdje dobija pravo na promociju svog proizvoda, kao i ostale beneficije koje mu omogućavaju promociju proizvoda na svjetskom nivou.

Što je veći nivo polifenola u ekstra djevičanskom ulju, to je ulje zdravije. Polifenoli = Zdravlje = Kvalitet = Veća vrijednost ulja.

U zajedničkoj organizaciji sa našim partnerima iz udruženja „Nucleus“ iz Tirane, u Tirani u Albaniji smo održali treći Aristoil Pus trening, na kojem je izraženo veliko interesovanje od strane maslinara iz Tirane a i šire. Takođe smo imali čast da na našem treningu prisustvuju i Žene preduzetnice iz Ulcinja.

This Post Has 0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.