skip to Main Content
VI Extra Virgin Olive Oil Party U Starom Baru

VI Extra virgin olive oil party u Starom Baru

Prvi crnogorski panel za senzorsku ocjenu kvaliteta djevičanskih maslinovih ulja zajedno sa Društvom maslinara Bar a u saradnji sa restoranom “Kaldrma” organizuju “VI Extra virgin olive oil party” u srijedu  28. decembra sa početkom u 17:00h u “Kaldrmi” u Starom Baru.

Tradicionalno maslinarsko novogodišnje druženje se organizuje u cilju promocije kvaliteta maslinovih ulja, edukacije članova CG Panela, edukacije potrošača maslinovog ulja i posebno edukacije maslinara. Prijatno druženje uz vrhunska maslinova ulja i druge starobarske delicije je prilika da se ljubitelji maslinovog ulja i masline sretnu, druže, razmijene iskustva i nešto nauče.

Vođa Prvog crnogorskog panela za senzorsku ocjenu kvaliteta maslinovih ulja, Ćazim Alković, će održati stručno predavanje na temu: “Degustacija i prepoznavanje djevičanskih maslinovih ulja”. Uz teorijski dio, vođa Panela će prezentovati i način kako se praktično vrši degustacija i uz to će pružati savjete kako da degustator prepozna sve pozitivne i negativne osobine maslinovog ulja.

Na novogodišnjoj zabavi, Društvo maslinara Bar će predstaviti i šesti broj časopisa za maslinarstvo i kulturu života sa maslinom “Maslinada”.

Organizatori pozivaju sve maslinare koji su proizveli ovogodišnje mlado ulje da donesu uzorak na zajedničku degustaciju. Dovoljno je da uzorak ulja bude mala boca zapremine 0,25 l.

Sve degustacije su potpuno besplatne i svi zainteresovani su dobrodošli.

Izvor: Prvi crnogorski panel za senzorsku ocjenu kvaliteta djevičanskih maslinovih ulja i www.feral.bar

This Post Has 0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.